SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Proje büyük, evler büyük, fırsat büyük!

Yayınlanma:
ABONE OL

Rings İstanbul’da taksit ödemesi bir yıl sonra başlıyor

Selin Yapı’nın İstanbul Sancaktepe’de kendi arazisi üzerinde inşa ettiği Rings İstanbul Projesi, ev sahibi olmak isteyenlere ödemelerde büyük kolaylık sağlıyor. Rings İstanbul’dan ev sahibi olmak isteyenler daire tutarının %25’ini peşin veriyor, taksit ödemeye tam bir yıl sonra başlıyor.

Selin Yapı’nın İstanbul Sancaktepe’de kendi arazisi üzerine kurduğu, rahat ve konforlu bir hayatın tüm öğelerini barındıran Rings İstanbul Projesi, konut sektörüne kazandırdığı yeniliklere ödeme kolaylığını da ekledi. Rings İstanbul’dan ev sahibi olmak isteyenler daire tutarının %25’ini peşin veriyor ve taksit ödemeye tam bir yıl sonra başlıyor.

Konut sahibi olmak isteyenlerin önündeki en büyük zorluklardan biri olan ödemeler, Rings İstanbul’un yeni planıyla artık kolaylaşıyor, rahatça ve bütçeyi zorlamadan villa konforunda bir daireye sahip olunabiliyor. Selin Yapı, “Büyük Yaşam, Büyük Düşün” sloganıyla hareket ederek sizlere ayrıcalıklı bir hayatın kapılarını aralıyor.

Rings İstanbul, toplamda bin 500 konut, Rings AVM ve Türkiye’nin en kapsamlı sosyal tesisi olan Rings Club ve “dikey alanda müstakil yaşam” konsepti ile  ev almak isteyenlerin beğenisine sunuluyor. Kutu gibi evler yerine villa konforundaki geniş yaşam alanları ile müstakil yaşamın rahatlığını, zahmetli taraflarını da ortadan kaldırarak sunan Rings İstanbul, sizin için her şeyin büyüğünü düşünüyor.

Rings İstanbul Projesi Hakkında;

1500 konut, AVM ve sosyal tesislerin yer aldığı Rings İstanbul projesi, uluslararası başarılara imza atmış ödüllü Yüksek Mimar Hakan Kıran’ın imzasını taşıyor. “Dikey alanda müstakil yaşam” konsepti ile sunulan projede hiçbir daire diğerinin camını ve kapısını görmüyor. Özellikle ses ve ısı yalıtımının ön planda tutulduğu Rings İstanbul projesi, 230.000 metrekarelik bir alana inşa ediliyor. Sultanbeyli çıkışı ile TEM’e 800 mt gibi kısa bir yol ile bağlanan Rings İstanbul’da daire fiyatı ödeyerek apartman yaşamının kolaylıklarından yararlanılırken, müstakil bir villa konforunun da keyfi sürülebiliyor. Projenin 1. etabının 2013’ün Mayıs ayında, tamamının ise 2014 yılında bitmesi planlanıyor.

Editöre Not:

Selin Yapı Hakkında;

Selçuklu Holding bünyesindeki sanayi kuruluşlarının inşaat işlerini yapmak üzere 2003 yılında kurulan ve bugüne kadar endüstriyel tesisler ve ticaret merkezi inşaatlarının yapımını gerçekleştiren Selin Yapı, sahibi olduğu İstanbul, Sancaktepe’deki230.000 m2’lik arazisi üzerinde 2011 yılı içinde başladığı Rings İstanbul projesi ile bulunduğu sektörün iddialı firmaları içinde yer almaktadır.

Selçuklu Holding Hakkında;

Çeşitli sektörlerde 50 yıldır faaliyet gösteren birçok firmanın çatı kuruluşu olan Selçuklu Holding; ilaç, ambalaj, metal, mutfak eşyaları ve inşaat sektörlerinde 6 fabrika ve 1 araştırma merkezi ile faaliyetini sürdüren köklü ve güçlü bir şirketler topluluğudur.

Bünyesinde Mehtap Mutfak Eşyaları, Almesan Alüminyum, Selin Yapı, İlko İlaç, İlko Araştırma ve Geliştirme Merkezi, Sentez Ambalaj, Natural Ambalaj ve Gül Ofset şirketleri bulunan Selçuklu Holding, kaliteye ve Ar-Ge faaliyetlerine verdiği önem, teknolojiye yaptığı yatırımlar ile faaliyet gösterdiği sektörlerin liderleri arasına girmeyi başarmıştır.

İlgili Haberler

Discussion of B2B Markets and Globy Presentation

B2B markets differ from classic stores in that they are not created for individuals but for legal entities. In order to place an item in the catalog, you should have your own organization or be an individual entrepreneur. This is how B2B markets differ from B2C stores, although they are very similar. As an example, […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio